FertilistA metoden™

Fertilista Metoden™ er en dybdegående og effektiv metode til dig, der gerne vil forbedre din fertilitet og blive gravid hurtigere.

Fertilista Metoden™ er en dybdegående og effektiv metode til dig, der gerne vil forbedre din fertilitet og blive gravid hurtigere.

Hvis du allerede ved en del om sundhed og fertilitet, og  efterhånden føler, at du har prøvet alt, så er du kommet til den rette.

Jeg tør godt garantere dig, at jeg kan give dig ny viden og nye værktøjer til at få et positivt resultat hurtigere!

Intro-session

Intro-sessionen en helt uforpligtende samtale, hvor vi sammen finder ud af, om Fertilista Metoden™ er det rigtige næste skridt for dig. Find en ledig tid i kalenderen, så ringer jeg dig op.

(Spoiler alert: Hvis du ikke allerede har været ved lægen angående din fertilitet, så vil jeg anbefale, at du gør det som første skridt.)

Dit positive resultat er min vigtigste opgave, så jeg er naturligvis kun interesseret i at hjælpe, hvis jeg er 100% sikker på at Fertilista Metoden™ vil gøre en positiv forskel for dig.

Jeg vil derfor rigtigt gerne, hvis du vil udfylde dette lille spørgeskema inden vores samtale, for at afklare, om du er et potentielt match til Fertilista™ metoden:

Navn
Alder
E-mail
Hvad har motiveret dig til at kontakte mig?
Hvad har du allerede selv gjort for at hjælpe fertiliteten på vej?
Er du blevet undersøgt af lægen ang. din fertilitet?
Hvor motiveret er du for at forbedre din fertilitet på en skala fra 1 – 10?
Andre kommentarer?