Blog om fertilitet

Af Malene Poulter

Uforklarlig barnløs? - Der er håb!

Malene Poulter, 4. april 2020

Share on facebook
Share on email
Share on linkedin

Jeg husker tydeligt den dag, vi fik at vide af vores læger, at ‘intet var galt’. Vi havde prøvet at blive gravide med vores første barn i 2 år, og jeg havde ikke set skyggen af en positiv test i de sidste 24 måneder.

Ikke engang en lille bitte svag streg. Dengang følte jeg mig meget alene med det hav af følelser jeg gik rundt med – og i og det mareridt af en rutsjebanetur, som vores liv var på.

I dag ved jeg, at millioner af kvinder rundt om i verden diagnosticeres med uforklarlig infertilitet. – Og de følelser, vi føler, når vi konfronteres med det ‘positive’ svar, ’tillykke, der er intet galt med dig’, er i høj grad de samme: Håbløshed, fortvivlelse, hjertesorg og forvirring. Den eneste mulighed for at gøre vores drøm til virkelighed er umiddelbart en af to upålidelige ruter; IUI eller IVF. Ingen af ​​dem har nogen garanti for, at rejsen ender med en positiv graviditetstest.

Men den dag havde jeg en gennemtrængende følelse af, at selvom der tydeligvis var noget galt, var lægerne bare ikke dygtige nok til at finde ud af, hvad det var. I stedet for et klart svar og en ny strategi, så kunne vi nu gå igennem IUI eller IVF uden nogen idé, om vi rent faktisk havde en reel chance, hvis vi ville fortsætte i det konventionelle system.

Desuden følte jeg, at det ville være helt skørt at putte kunstige hormoner i min krop, nu jeg lige havde brugt næsten 3 år på kun at spise økologiske grønne grøntsager og økologisk kød, var på en low carb diæt, drak detoxjuice og blandede natlysolie i min morgen smoothie. Hver eneste celle i min krop var bare lodret uenig i den fremtid, der så ud til at svæve over mit hoved som en mørk sky. Havde vi VIRKELIG prøvet ALT andet?

Jeg besluttede, at jeg ville gøre alt, hvad jeg kunne, for at finde svar og forbedre vores chancer for at blive gravide naturligt, så jeg sagde til min mand; Giv mig lige 3 måneder! Hvis vi ikke er gravide indenfor 3 cyklusser, går vi videre med alle midler; IUI og IVF, injektioner, hormoner og alt det der følger med!

Som om mit liv afhang af det, samlede jeg al den viden, jeg i årene havde suget til mig, imens jeg studerede sundhed, ernæring og fertilitet. Hvor var min manglende brik i puslespillet? Jeg kastede et nyt og mere fokuseret blik på alt i mit liv, mine vaner, min diæt, min træning – og det lykkedes mig faktisk at finde en mulig ny strategi i kampen mod ​​vores uforklarlige barnløshed.

Det var en fantastisk følelse endeligt at genvinde troen og håbet på, at det nok skulle lykkedes. Jeg havde en helt ny plan; jeg gjorde simpelthen ALT hvad jeg kunne, for at revitalisere min livmor og reducere stress i min hverdag. Og ganske rigtigt; Jeg blev gravid allerede den første cyklus! WHAT!? Det var jo helt vildt! Selv om graviditeten hurtigt gik i sig selv igen, var jeg ovenud lykkelig. Jeg havde fået mit håb tilbage!

Allerede 2. cyklus blev jeg gravid igen og denne gang blev den siddende og forvandlede sig til vores smukke lille pige. Hun er nu begyndt i skole og har to yngre brødre, der efterfølgende kom med et par års mellemrum.

Jeg ønsker af hele mit hjerte, at alle kvinder med uforklarlig barnløshed finder deres løsning og vej gennem labyrinten, som jeg gjorde! Derfor vil jeg gøre ALT jeg kan, for at hjælpe dig med at sætte HELE din livsstil og dine vaner under lup, så du kan foretage de ændringer, du har brug for, for at blive gravid så hurtigt som muligt. Fordi dit liv er for kort til at vente flere år på den drøm, som venter på dig på den anden side.

Hvis du har brug for hjælp til at finde udvejen i DIN labyrint, så er der mange veje at gå. En af dem er at lade mig være din guide. Jeg er her for at hjælpe dig med at finde den korteste vej og støtte dig på alle måder.

Med de bedste ønsker for din rejse.
Malene

Malene underskrift

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *