Det siger kunderne

Efterhånden har en del kvinder fået hjælp gennem Fertilista metoden. Her er nogle af de udtalelser, jeg har fået fra mine søde kunder.

“Efter godt fem år i fertilitetsbehandling med et hav af ægudtagninger og ægoplægninger og uden at se de berømte to streger på en pind og uden at der umiddelbart skulle være noget galt, så var håbet om en graviditet langt væk. En masse ting var afprøvet uden det gav en positiv graviditetstest.

Jeg opsøgte derfor Malene, der med det samme gik i gang med en meget grundig gennemgang af “mig” og mine vaner. 

Jeg havde sjældent samme cykluslængde og trætheden var også til at få øje på. Og de andre faktorer som selvomsorg og “du gør det godt nok” var skubbet lidt i baggrunden i ræset på at blive forældre. Jeg havde glemt mig selv. 

Efter at have talt med Malene og fundet frem til at 1:1 forløbet ville passe mig, så gik jeg i gang. En omvæltning i starten med kosttilskud og at huske mig selv i det hele. Men efter 3 måneder kunne jeg se en positiv udvikling i krop og sind. 

Det var rart med samtalerne undervejs, der bekræftede mig i at jeg var på rette vej. 

Efter godt et halvt år skulle der igen tages æg ud og forhåbentlig ville et af dem sætte sig fast. I dag sidder jeg så med den lækreste baby på armen og er sikker på at forløbet med Malene og hendes grundighed har gjort hele forskellen for mig. Over fem års opslidende kamp endte lykkeligt.

Jeg kan kun sige, at hvis ikke jeg havde kontaktet Malene, så tror jeg ikke, jeg i dag havde en baby på armen. Jeg er hende evig taknemlig for hendes måde at se mig og min livsstil på og hendes hjælp med at få min krop og sind i balance igen. 

TAK!!”

Anne, 39 år, 
1:1 forløb

Inden jeg besluttede mig for om jeg skulle købe et forløb hos Malene, gjorde jeg mig mange tanker og overvejelser. Jeg så bl.a. nogle online foredrag på hendes hjemmeside og læste andres anbefalinger. Jeg læste flere steder at ‘’det er den bedste invistering jeg har gjort i mig selv’’ og jeg må indrømme at jeg tænkte det var lidt kliché-agtigt, men jeg må tilslutte mig! Kliché eller ej.

Det ER den bedste invistering jeg har gjort i mig selv – og nok nogensinde kommer til at gøre. 

For mig var dette forløb en kickstarter til så meget andet end fertilitet. Det har været en øjenåbner i forhold til selvomsorg, egenværdi, familieliv, livssyn, prioriteringer og andre ord man kan komme på, der beskriver den sfære af livet. Så når jeg siger, at det er den bedste invistering jeg har gjort i mig selv, er det fordi at alle andre invisteringer jeg vil gøre i mig selv i fremtiden, vil være på baggrund af det forløb jeg lige har været igennem hos Malene og de frø, det har plantet i mig.

Hvis du er i tvivl, skal du gøre det! Det er alle pengene værd og mere til!

 

Katja, 28 år
1:1 Forløb

Malene du er fantastisk! Din viden er vigtig og du skaber stor tryghed på baggrund af samme. Tak!

Til dig der sidder derude og føler dig det mindste tiltrukket af at kontakte Malene… gør det!!! Det er en uvurderlig investering i energi og helbred og her får du den bedste støtte på din vej.
 
Guderne skal vide at jeg var skeptisk… og at jeg har stillet 1000 spørgsmål af samme grund! Men jeg var fucked up og havde prøvet nærmest alt forinden, havde fobier for så mange fødevarer … min energi var fortid, mit helbred var seriøst nedadgående og mit mentale helbred, var virkelig foruroligende!
 
På under 8 uger er jeg et sted jeg kun ville have drømt om og mit liv og energi er forandret i en sådan grad, at små spirer gror og vokser i den jord, der nu med Malenes hjælp er næret og plejet.

 

Stine Denise Groth Jakobsen
1:1 forløb

Simone fik endeligt sin positive test efter hendes 1:1 online forløb.
Hun er nu gravid med tvillinger på trods af PCOS, endometriose og lavt stofskifte!

Simone siger følgende om 1:1 forløbet hos Fertilista:

“Vi havde prøvet at blive gravide i ca 1,5 års tid og var i fertilitetsbehandling, da jeg begyndte at blive interesseret i Malenes tilgang til fertilitet. 

Jeg har PCOS, lavt stofskifte og endometriose, men alligevel havde lægerne dengang ikke nogen klar svar på, hvorfor det bare ikke ville lykkedes efter flere ægoplægninger.
 
Jeg var overbevist om, at min krop måtte være i en form for ubalance. Uanset hvad vi prøvede, så ville blastocysterne ikke sætte sig fast, og mit håb blev mindre og mindre for hver cyklus. Det var så sindssygt hårdt at stå med en negativ graviditetstest efter hver eneste cyklus. 
 

Jeg søgte derfor efter alternative måde at støtte min krop. Selvom jeg ikke var i et forløb, så var Malene virkeligt god til at støtte op og komme med gode råd. Jeg var ret skeptisk i starten, men Malenes professionelle viden gjorde mig så tryg, at jeg til sidst valgte at investere i et helt online forløb med hende. Det var virkeligt den bedste beslutning nogensinde!

 
Inden jeg startede hos Malene, havde jeg ofte mavepine og hovedpine og meget svært ved at falde i søvn. Jeg var træt og blev faktisk også sygemeldt med stress, så jeg var ikke i en god balance med mig selv. 
 

Ud fra en grundig analyse af mig fik Malene lavet en skræddersyet plan for, hvordan jeg kunne få optimeret min fertilitet. Det var ret nemt at følge planen, især fordi der ikke var noget, der var ‘forbudt’ – og vores sessioner sammen var altid hyggelige og meget motiverende. Det er virkeligt rart og trygt at tale med én, som forstår hvordan det er, at kæmpe for at blive mor.

Jeg fik ret hurtigt en meget bedre balance i mit system. Mine mavepiner og hovedpiner forsvandt, og min søvn blev meget bedre. Mit stofskifte begyndte også så småt at blive lidt bedre. Jeg fik generelt et bedre humør og meget mere energi! 
 
Ved den første ægoplægning, efter jeg begyndte hos Malene, testede jeg faktisk svagt positivt på testdag. Det var den første lille positive teststreg jeg havde set, men desværre blev det ikke til en graviditet. Jeg var mega ked af det, men Malene var sød og sagde, at en bio jo er første skridt på vejen. 
 
Heldigvis fik hun ret! Kun én cyklus senere stod jeg ENDELIGT med min positive graviditetstest! Det var allerede tydeligt 5 dage før testdag. Det var helt vildt! Jeg kunne næsten ikke tro det!
 
Jeg var virkeligt bange for at miste graviditeten i starten, men jeg er nu allerede 17 uger henne – og med tvillinger! Vi venter både en lille dreng og en lille pige til november. 
 
Jeg ved det kan være svært at overskue, at gå igang med et decideret forløb, men hvis du lige nu overvejer at investere i et fertilitets-forløb hos Malene, så kan jeg kun sige: GØR DET! 
 
Det er virkeligt bare den bedste investering jeg har gjort i mig selv! Jeg er sikker på, at det har gjort en kæmpe forskel for, at jeg kunne blive gravid!”
 
 
Simone Hundtofte Hansen
1:1 forløb

“Jeg havde været i fertilitetsbehandling i næsten to år, da  jeg var så heldig at vinde en samtale med Malene på Instagram. Malene bruger en holistisk og specialiseret tilgang til fertilitet, kosttilskud og livsstil, hvilket ændrede min tilgang til mit fertilitetsforløb.

Jeg er nu gravid og er overbevist om at Malenes dybdegående vejledning har hjulpet mig frem til dette resultat 🙂
 

Marianne 40 år
1:1 Session

”Thank you so much for helping A. You really have made a positive difference to her life and I am so grateful. Your kindness and talent in dealing with people is very special.

 

Ditte
1:1 forløb

Christina fik endeligt sin positive test i forbindelse med hendes 1:1 forløb, der løb over på 2 måneder, hos Fertilista.
Det er stadigt meget tidligt i hendes graviditet, og Christina tør næsten ikke tro på det. Derfor ønsker hun ikke at dele sit efternavn i forbindelse med udtalelsen.

Christina siger følgende om 1:1 forløbet:

“Jeg kontaktede Malene i december 2020.

Min kæreste og jeg havde på det tidspunkt forsøgt at blive gravide i syv måneder, og jeg havde brug for at gøre noget aktivt og 
kontrolleret (i en meget ikke kontrolleret situation). Efter en indledende samtale med Malene var der ingen tvivl om, at jeg skulle påbegynde et forløb sammen med hende – og jeg har ikke fortrudt det siden. 


Malene ved hvad hun taler om, og fremstår professionel og videbegærlig. Malene er empatisk og omsorgsfuld, og jeg har følt mig
anerkendt og forstået i de frustrationer jeg har haft i forbindelse med at blive gravid.  
Det kunne i begyndelse virke overvældende med alle de kosttilskud på bestemte tidspunkter og daglige øvelser,
men med den udførlige guide og støtte fra Malene, så fik jeg hurtig inkorporeret det i min hverdag. 


Derudover har Malenes fokus på det gode man gør og anerkendelse af forglemmelser i forhold tilskud, øvelser og kost
(og manglende rygrad) været utrolig motiverende. 
Jeg kan ærligt sige, at jeg efter kun to uger kunne mærke en forskel på min krop.
Blandt andet sov jeg altid før mit forløb en daglig middagslur, og den har jeg ikke haft siden! 


De aller-varmeste anbefalinger fra mig

 
Christina
1:1 forløb

“Indrømmet… jeg var ikke så flittig med alt mit kosttilskud, men der er da noget som har virket, – jeg kunne nøjes med en omgang ægudtag, hvor der var tre brugbare æg uden genetik fra min afdøde svigermor.

– Og det lykkedes at blive gravid i første hug!”

M. 36 år.

”Malenes store viden, engagement og mindst lige så store hjerte vil man ikke snyde sig selv for.

Jeg har smidt uanede beløb efter kosttilskud de sidste par år, men efter et meget overskueligt og trygt forløb hos Malene, er jeg efter få uger på protokollen fuldstændig forandret.

Fri for ledsmerter, øget energi, meget bedre styr på cyklus, pænere hud og hår, mindre stresset og har generelt bare fået mere glæde i hverdagen. Så uanset om du ønsker småfolk i huset eller ej – så er det her ALLE pengene værd”

Ditte K. 41 år

Mit forløb med Malene startede i august 2020.

Jeg var med til et webinar, hvor jeg hurtigt blev opmærksom på, at jeg kunne gøre noget mere
for fertiliteten i min krop. Og jeg blev også mere nysgerrig. 

Jeg har samtidig med min barnløshed BDS, en funktionel lidelse som giver mig smerter og uro.
Men efter stille og rolig opstart med Malene og vejledning med vitaminer,
har mine smerter og uro ændret sig markant. 
Jeg sover også meget bedre!

…Og Malene er helt fantastisk at snakke med!! 
Hun er lidt som den der rigtig gode veninde, du altid har kendt.
Man kan snakke med hende om alt og vores samtaler bliver altid længere end planlagt.

Hun bruger al sin tid og man føler virkelig, at det hele bliver taget hånd om.
Selv når man står i en situation, hvor en eller anden har sagt noget, som har gjort dig ked af det eller i tvivl. 

Jeg anbefaler alle jeg kan, at starte op ved Malene.
Ikke kun for at booste deres fertilitet, men også deres egen krop og sjæl. 

Jeg er så taknemmelig for at Malene er kommet ind i mit fertilitetsliv.

 

Anne-Katrine Skamris
1:1 Forløb

 “Jeg købte et forløb ved Malene, efter jeg så hendes webinar, som jeg blev meget inspireret af.
Malene er en meget rolig og imødekommende person, som lytter og tilpasser programmet efter, hvad man
selv har overskud til på nuværende tidspunkt.
Selve programmet er opbygget rigtig godt med tilpas variation mellem samtaler, øvelser og kost (tilskud). 
 
Jeg kan helt bestemt anbefale Malene.
 
 
Pernille Thillemann
1:1 forløb

“Jeg har været i forløb hos Malene siden november 2020, og det er noget af det bedste jeg har gjort for mig selv længe.

Jeg har på den korte periode med Malenes hjælp bl.a sagt farvel til hovedpiner, fået mere overskud og er begyndt at sove igennem om natten.

Jeg er taknemmelig for disse ting, da det har givet min livskvalitet et hak op. At Malene så er et fantastisk menneske, der altid er klar med et råd eller et støttende ord, er jo bare en kæmpe bonus.

Jeg glæder mig til at se hvad fremtiden vil bringe.”

 

Sanne
1:1 Forløb

”…Den mineralanalyse var virkeligt en øjenåbner for mig!
Jeg ved nu præcist, hvordan jeg kommer videre og får min energi og overskud tilbage.

– Tusind tak for hjælpen!”

 

D. Rasmussen 41 år

“Jeg hørte første gang om Fertilista gennem en veninde, hvor hun havde hørt et webinar omkring kosttilskud og det var jeg også selv lidt nysgerrig på.

Derfor skrev jeg til Malene, og vi blev enige om en telefonsamtale. Her gik Malene i dybden med kosttilskud, øvelser og andre super gode råd i forhold til fertilitet.

Efter 4 års kamp var jeg ved at miste modet, men Malene fik mig til at tro på det igen.

Jeg er stadig i gang med processen, men det er super dejligt at have Malene på sidelinjen til at hjælpe med råd og vejledning – også når tingene er svære.

– De bedste anbefalinger herfra.”

S, 29 år

“Igen, TUSIND TAK for sessionen og fordi du tog så dig god tid til at snakke med mig. Det var en kæmpe hjælp!

Det bedste ved vores session var hvor afslappet det føltes og hvor meget jeg lærte!
Jeg elsker at du gav en meget specifik vejledning i hvad jeg præcist skal ændre, og helt konkrete ting at arbejde på, ude at det føltes overvældende.

Vores session var dejligt dybdegående og jeg fik masser af ny information, men jeg følte mig ikke overvældet. Jeg elsker bare dine detaljerede forklaringer!

Siden vores session har jeg generelt haft meget mere positive følelser omkring min fertilitet. Jeg har lært at det er okay at jeg engang imellem giver lidt slip og husker passe godt på mig selv og min krop. Jeg fylder min krop kærlighed, så jeg en dag kan give al kærligheden videre til min fremtidige baby.

Jeg er begyndt at lave mine øvelser, fortsætter med at justere på kosten og har især fået arbejdet på den mentale del.”


Allison

”…1000 tak for nogle spændende og hyggelige minutter i går aftes.
Det var utrolig sejt og se og høre din viden. IT problemer eller ej! YOU ROCK! ️

Jeg syntes på ingen måde det var for nørdet, jeg synes det var mega mega godt, og meget nemt at følge med i og forstå. 

Og jeg vil til hver en tid anbefale dig, til alle på min vej!”

Rikke, 37 år.
Webinar-deltager

”…Jeg synes dit webinar var krydret med rigtigt mange detaljer. En helt anden verden har åbnet sig for mig og jeg har set, hvor komplekst og hvor omfangsrigt, det er. Ja, det var nørdet,men det er det, der gør det fedt, for det viser, at du har interesse for det, du fortæller om.”

 

Camilla
Webinar-deltager

Main coffee 1

Skal vi tage en snak?

Nu har du set lidt af hvad andre har fået ud af min hjælp – måske vi også kunne få dig videre i dit forløb?
Lad os sætte os sammen og finde ud af, om mine metoder også kan hjælpe dig mod de to streger….

"...Efter 4 års kamp var jeg ved at miste modet, men Malene fik mig til at tro på det igen."

S. 29 år

"Jeg hørte første gang om Fertilista gennem en veninde, hvor hun havde hørt et webinar omkring kosttilskud og det var jeg også selv lidt nysgerrig på.
Derfor skrev jeg til Malene, og vi blev enige om en telefonsamtale. Her gik Malene i dybden med kosttilskud, øvelser og andre super gode råd i forhold til fertilitet.

Efter 4 års kamp var jeg ved at miste modet, men Malene fik mig til at tro på det igen.
Jeg er stadig i gang med processen, men det er super dejligt at have Malene på sidelinjen til at hjælpe med råd og vejledning - også når tingene er svære.

- De bedste anbefalinger herfra."

S. 29 år

"Jeg har været i forløb hos Malene siden november 2020, og det er noget af det bedste jeg har gjort for mig selv længe."

Sanne
1:1 Forløb

"Jeg har været i forløb hos Malene siden november 2020, og det er noget af det bedste jeg har gjort for mig selv længe.
 
Jeg har på den korte periode med Malenes hjælp bl.a sagt farvel til hovedpiner, fået mere overskud og er begyndt at sove igennem om natten.

Jeg er taknemmelig for disse ting, da det har givet min livskvalitet et hak op. At Malene så er et fantastisk menneske, der altid er klar med et råd eller et støttende ord, er jo bare en kæmpe bonus.

Jeg glæder mig til at se hvad fremtiden vil bringe."

Sanne
1:1 forløb

x

x

x

x