Fertilista metoden™

Fertilista Metoden™ er en dybdegående og effektiv metode til dig, der gerne vil forbedre din fertilitet og blive gravid hurtigere

stress

Når du har prøvet alt andet

Hvis du allerede ved en del om sundhed og fertilitet, og efterhånden føler, at du har prøvet alt, så er du kommet til den rette.

Jeg tør godt garantere dig, at jeg kan give dig ny viden og nye værktøjer til at få et positivt resultat hurtigere!

Evidensbaseret viden

Fertilista Metoden™ bygger på evidensbaseret viden om fertilitet og er blandt andet inspireret af Mojzisova-metoden, The Root Cause Protocol og Dr. Weston A. Prices research, men er alligevel så meget andet og mere end det.

Med laserskarpt fokus på din fertilitet, tager vi sammen et 360° kig på i din kropshistorik, din cyklus, din mineralbalance og din livsstil. Vi kortlægger hvor du har dine fertilitets-gaps og lægger en strategi for at bringe din fertilitet tilbage i balance.

spire

Det lyder enkelt, og det er det også!

Når først vi har lavet en ordentlig og dybdegående research omkring dig og din krops historik, så giver resten sig selv langt hen ad vejen – og du får en helt unik motivation og forståelse for din egen fertilitets-strategi.

Fertilista Metoden™ kan bruges både alene, og som supplement til anden alternativ eller konventionel fertilitetsbehandling.

"Fertilista Metoden™ kan bruges både alene, og som supplement til anden alternativ eller konventionel fertilitetsbehandling"

Vil du vide mere om Fertilista metoden™
og hvordan jeg kan hjælpe dig?

Lad os få en snak om hvordan din krop reagerer,
og hvordan jeg kan hjælpe dig hen mod en
positiv graviditetstest