Ofte stillede spørgsmål om fertilitet

Har du spørgsmål til Fertilista Metoden™, så er du altid velkommen til at booke en afklaringssamtale eller skrive direkte til mig. Du kan også tjekke nedenstående svar ud.

Det er nemlig de spørgsmål, jeg oftest møder, når vi skal finde ud af, om mine metoder til at booste fertiliteten også kan hjælpe dig!

?

"Vi er uforklarligt barnløse, kan din metode hjælpe?"

JA; hvis i allerede er blevet tjekket hos lægen, så er Fertilista-metoden netop meget velegnet til uforklarligt barnløse. 

Sammen kigger på alt det din læge IKKE allerede har undersøgt:
-> Sammenhængen mellem din krops-historik,  og din mineral-balance.
-> Dine personlige fertilitets-gaps og mulighederne for at optimere din livsstil
-> Mulige veje til at  revitalisere din livmor

Hvis du spørger mig, så burde disse faktorer i virkeligheden også indgå i den konventionelle behandling, men det er som om systemet i dag ikke har ressourcerne til at undersøge de underliggende fertilitets-faktorer til bunds.

?

?

"Kan jeg tage et forløb hos dig, inden vi er blevet udredt omkring fertiliteten hos lægen?"

Nej, det kan du ikke. Det ville være useriøst at gå i gang med et forløb, uden at have en opdateret status på din hormonbalance, din ægkvalitet og din livmors generelle tilstand – samt selvfølgeligt at fået tjekket din partners sædkvalitet. Så hvis du endnu ikke er blevet undersøgt hos læge og gynækolog, så er det afgang!

?

"Jeg er 38 år. Er det for sent for mig at få noget ud af din metode?"

Fertilista Metoden™ er MEGET oplagt, hvis du er over de 30, da den adresserer den inflammation, der oftest kommer, når vi ikke længere er i 20’erne. Det er nemlig inflammation, som kan påvirke både æg-kvalitet, hormonbalance og vores generelle overskud i hverdagen.

Genopretningen af din mineralbalance, din hormonbalance og revitalisering af livmor er derfor  meget oplagte strategier, når du er over 30 og ønsker en genvej til en positiv graviditetstest. 

?

?

"Skal jeg så også bruge en hel masse penge på kosttilskud?"

Det kommer meget an på hvad lige præcist din strategi bliver. Vi implementerer først og fremmest de ting, som vil gøre den største forskel for dig. Hvis det inkluderer kosttilskud, ja, så kommer der ekstra udgifter til dette også.

Til gengæld, så lover jeg dig, at vi KUN bruger tilskud, som HAR en effekt på fertilitet og som rent faktisk vil gøre en forskel.

(For nogle er det ligefrem nødvendigt at stoppe med en masse dyre kosttilskud, da mange af dem i bedste fald ikke hjælper…)

Som altid, er det vigtigt at huske at kosttilskud aldrig kan erstatte en fertilitetsvenlig og ernæringsrigtig kost.

?

"Kan jeg bruge din metode, imens vi er i fertilitetsbehandling?"

JA, det kan du godt, og det er ret oplagt at bruge et forløb hos mig, til at øge dine chancer, når du gennemgår  fertilitetsbehandling.

Når det så er sagt, så vil jeg altid anbefale at bruge Fertilista Metoden™ INDEN du går i gang med fertilitets-behandling, så I får en chance for at blive gravide ad naturlig vej først – og hvis det så ikke det lykkedes så hurtigt som håbet, så er dine chancer i det mindste øget, inden i investerer i konventionel fertilitetsbehandling.

(OBS: Husk altid at fortælle din læge hvilke evt. metoder du bruger som supplement til den behandling, de har tilbudt dig.)

?

?

"Kan jeg bruge Fertilista Metoden™, selvom jeg har PCO?"

Ja, det kan du sagtens!
Metoden adresserer hormonelle ubalancer, og metoden er også PCO-venlig. Husk blot at orientere mig om at du har PCO inden vi går i gang med et forløb, og om du evt. tager medicin ved siden af, så vi tager højde for det i vores fertilitets-strategi for dig.

?

"Kan du garantere at jeg bliver gravid med din metode?"

NEJ, jeg kan desværre ikke garantere at du bliver gravid. Jeg ville ønske jeg kunne, men det er der ingen der kan. Det gælder uanset om du vælger konventionelle metoder eller naturlige metoder til at blive gravid.
Men jeg kan love dig, at hvis du investerer i et forløb hos mig, så får du forbedret din hormonbalance, optimeret din ernæringsstatus, mindsket inflammation og øget tilførslen af ilt og næringsstoffer til din livmor. 

Hvis disse faktorer er medvirkende årsager til netop dine fertilitets-problemer, ja, så giver et 1:1 Fertilista forløb altså ret hurtigt en større chance for en positiv graviditetstest.

?

Har du et spørgsmål
som du ikke har fået svar på her?

Så stil dine spørgsmål direkte til mig, og lad os få en snak om,
hvordan jeg kan hjælpe dig hen mod
en positiv graviditetstest