fbpx

Din vejleder og mentor

Hej, jeg hedder Malene

… og jeg hjælper kvinder med at booste fertiliteten og blive gravid hurtigere, gennem Fertilista Metoden™, hvor jeg hjælper med revitalisering af livmor, optimering af din æg-kvalitet og re-balancering af kroppen.

Nu handler det jo egentligt ikke om mig, men om DIG og din rejse mod en krop i balance og en sund livmor, der kan give dig den graviditet, som du drømmer om. MEN for en god ordens skyld må du hellere lige få lidt baggrunds-info om mig.

Jeg ved, hvor frustrerende det er ...

Efter 2 år med negative graviditetstests fik vi diagnosen ’uforklarligt barnløs’. Jeg vidste ellers allerede en hel del om ernæring og følte jeg havde prøvet ALT: Spiste sundt og økologisk, fik min motion, tog diverse kosttilskud og havde godt styr på cyklus. Vi skulle beslutte hvad næste træk var, og jeg var ærligt talt skrækslagen ved udsigten til fertilitetsbehandling, kunstige hormoner, nåle og en (om muligt) endnu større følelsesmæssig rutsjebanetur end jeg allerede havde haft.

Jeg havde ærligt talt ikke længere megen tiltro til det konventionelle system, da de i vores forløb indtil videre hverken havde spurgt ind til kost, motionsvaner eller øvrig livsstil. Det eneste de ville vide var, om jeg havde et stressende job. Jeg synes ikke det virkede så seriøst, at de ville tilbyde os den proces de havde som standard, uden at vide, hvad der helt grundlæggende var galt med os, siden vi ikke kunne blive gravide.

Jeg besluttede derfor at jeg ville prøve alt jeg endnu ikke havde prøvet i 3 måneder, før vi ville trykke på ’fertilitetsbehandlings-knappen’.

Jeg analyserede min livsstil fra alle vinkler og udviklede nu en helt ny strategi: Jeg ville revitalisere min livmor!

Jeg satte alt ind på den strategi - og det virkede!

…allerede fra første cyklus! Det gik dog i sig selv igen efter et par dage, men jeg fortsatte ufortrødent med min nye strategi og 2. cyklus var der gevinst igen! Det blev en sund graviditet og en skøn og rask lille pige, som vi fik i vores arme en smuk decemberdag i 2013.

Det var altså ikke babystøv eller kinesiske urter, der blev min redning. Det var en helt pragmatisk tilgang til hvordan min krop fungerer, og den samlede sum af en masse baggrundsviden jeg havde samlet gennem årene om sundhed og hvad der kan stå i vejen for at kroppen kan blive gravid.

Naturlig fertilitet

Siden da har viden om naturlig fertilitet været min passion, og jeg har læst alt hvad jeg kunne få fingrene i om emnet. Når det kommer til naturlig fertilitet, kan den rigtige viden og tilgang gøre en kæmpe forskel for resultatet, og min mission er derfor at dele alt det jeg har lært med så mange kvinder som overhovedet muligt.

Når jeg sorterer i havet af viden, så er mit kompas altid evidens. Hvor kommer denne viden fra, er den f.eks. peer-reviewed og er der lavet placeboforsøg? Fertilitet er et emne jeg aldrig bliver træt af, og jeg ser mig selv som evighedsstudent, for der kommer jo løbende nye undersøgelser og erfaringer, som vi kan bygge videre på.

Min professionelle baggrund var i mange år indenfor business og marketing i fødevare-industrien og helsekost-verdenen. Det har givet mig et godt indblik i ernæring og kosttilskud, men min personlige interesse for kvaliteten af fødevarer og sammenhængen til vores sundhed ligger endnu længere tilbage fra før jeg læste på universitetet og begyndte min karriere.

I 2019 valgte jeg at blive klogere på ’ondets rod’ ...​

…og dykke endnu dybere ned i den evidensbaserede tilgang. Jeg blev derfor uddannet i mineralmetabolisme og inflammation som Root Cause Protocol Consultant af Dr. Morley Robbins i USA. Han er en af de førende eksperter indenfor genopbygning af kroppens mineralbalance, og har gennem tiden hjulpet over 4000 med at re-balancere kroppen og bekæmpe inflammation med ’The Root Cause Protocol’. Protokollen re-balancerer din krops underliggende ubalancer ud fra en evidensbaseret tilgang. Protokollen bliver løbende opdateret og revideret, i takt med at nye studier og undersøgelser giver os mulighed for at gøre det endnu bedre.

Jeg kan tale MEGET længe om mineralernes metabolisme og deres betydning for vores enzymer, hormoner og generelle energi-niveau, kvaliteten af kosttilskud (eller manglen på samme), hvordan du kan træne din fertilitet og hvordan stress kan stå i vejen for vores fertilitet – bare spørg mine meget søde og tålmodige venner. Men bare rolig, jeg skal nok skåne dig her. Det bliver simpelthen ALT for langt!

Ja, med evidens som mantra, betyder det altså også, at du desværre ikke får hverken babystøv eller hyggelige memes her hos mig…sorry! Jeg bruger nemlig udelukkende min tid på det, der KAN give dig en positiv graviditetstest. 

Vælger du at arbejde sammen med mig, så ser jeg det også som min vigtigste opgave at have ambitioner på dine vegne og sørge for, at du gør dit bedste for at få et positivt resultat. Så hvis du er efter magiske quick-fixes til at løse barnløshed, der ikke kræver din investering, ja, så er du altså havnet det HELT forkerte sted.

Jeg ved nemlig, at med den rigtige viden og indstilling, så ER der rigtigt mange barnløse par, der kan hjælpes til graviditet – også indenfor en overskuelig fremtid, og uden at de behøver at gå i fertilitetsbehandling.

Derfor; hvis du gerne vil dykke dybere og se på din mineralbalance, optimere dine æg og revitalisere din livmor, så vil jeg gerne tage dig i hånden og gå vejen med dig. Du er også meget velkommen til bare at sende en mail eller booke en intro-session, så kan vi tage en uforpligtende snak en af dagene.  Jeg vil altid gerne fortælle om Fertilista Metoden™ og hjælpe dig videre!

Med de varmeste tanker til dig og din rejse mod en sund graviditet.


Malene

/Fertilista

Se webinaret, som kan hjælpe dig videre

De 5 vigtige næringsstoffer til din fertilitet, som ingen taler om!

Sådan forbedrer du din ægkvalitet på 90 dage! (... eller mindre!)

I dette webinar får du præcist beskrevet hvad du skal gøre, for at få miraklet til at ske.